Παλλάδος Αθηνάς 44, Παλλήνη
Τηλ.: 210 6034 203
Κιν.: 6980763073


Ωράριο Γυμναστηρίου: 09:00 - 21:00

Προγράμματα

Weight FightTM
Δευτέρα : 09.30 - 10:30 & 18.00 - 21.00
Τετάρτη : 09.30 - 10:30 & 18.00 - 21.00
Παρασκευή : 09.30 - 10:30 & 18.00 - 21.00

Αίθουσα με βάρη
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 21.00

TRX
Δευτέρα: 17:00-18:00
Τρίτη: 20:00 - 21:00
Πέμπτη: 20:00 - 21:00

Pilates
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 11:00-12:00
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 13:30-14:30
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 17:00 - 18:00

Cross Training
Τρίτη-Πέμπτη:19:00 - 20:00

Τί είναι το Weight Fight;

  |   Νέα

Για τέσσερα χρόνια δε χαμογέλασα μια μέρα. Πολεμούσα μόνο για την υγεία μου. Προσπαθούσα να βρω ξανά τον εαυτό μου. Ήλπιζα και ευτυχώς τα κατάφερα!!!

Ανατρέχοντας στο δύσκολο μα διδακτικό παρελθόν μου, συνειδητοποίησα πως η πιο χαμένη από όλες τις μέρες, είναι εκείνη που δε χαμογέλασα από ευχαρίστηση ή δεν προσέφερα ένα χαμόγελο σε έναν άνθρωπο…. Τελικά ναι, “κανείς δεν είναι τόσο πλούσιος ώστε να μην έχει ανάγκη από ένα χαμόγελο και κανείς δεν είναι τόσο φτωχός που να μην μπορεί να το δώσει”.

Καθημερινά επιδιώκω να περάσω το μήνυμα στους αθλητές μου πως σπουδαίο είναι να χαμογελούν, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Το χαμόγελο άλλωστε είναι δικό τους, τους ανήκει και δεν μπορεί να τους το πάρει κανείς, Είναι όμορφο να έχεις αγάπη και πάθος για τη ζωή. Να ξυπνάς το πρωί , να στηρίζεσαι στα πόδια σου και να βλέπεις τον ήλιο… Κάποτε ούτε τον ήλιο δεν μπορούσα να χαρώ και να απολαύσω… Να βλέπεις το φως και να ονειρεύεσαι, γιατί η ευτυχία είναι κρυμμένη στα απλά και στα καθημερινά, στα δεδομένα…

Έτσι λοιπόν και εγώ πολύ απλά θέλησα να μετατρέψω το προσωπικό μου σκοτάδι σε δύναμη και φως. Τι έκανα; Η εμπειρία μου, τόσο ως αθλήτρια αλλά και ως προπονήτρια, με έσπρωξε να δημιουργήσω μεθόδους και τεχνικές που θα βοηθούσαν στην ενίσχυση της μυικής μου και σωματικής μου κατάστασης…Εφαρμόζοντας τα πρώτα απ΄ όλα στον ίδιο μου τον εαυτό μου. Τα αποτελέσματα, εξαιρετικά… Έτσι με δύναμη αποφασιστικότητα και διάθεση θέλησα να τα μοιραστώ και με όλους όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στοχεύουν να τις ξεπεράσουν….

Πολλοί με ρωτάνε τί διαφορά έχει το weight fight από κάποιο άλλο είδος άθλησης… Η μία διαφορά μας λοιπόν, είναι πως είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Μπορεί ο ένας να ακουμπάει στον ώμο του άλλου. Το πρώτο πράγμα που προσπαθώ είναι να τονώσω την αυτοπεποίθηση των “παιδιών μου” – αθλητών μου… Να μην ντρέπονται για τις όποιες σωματικές ατέλειες τους, να αποδεχτούν τον εαυτό τους όπως είναι και με αποφασιστικότητα, δύναμη και στήριξη να ενδώσουν στις αλλαγές. Άλλωστε, τίποτα στη ζωή δεν επιτυγχάνεται δια μαγείας, απαιτείται δύναμη, θέληση, πάθος, απόφαση και συνεχής υπομονή και επιμονή…

Στην παρέα του weight fight, μπορεί να μπει όποιος θέλει. Δεν υπάρχουν στεγανά, ούτε διακρίσεις, ούτε διαφορετικότητες, ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ίδιοι. Στη δικιά μας αθλητική παρέα μοιραζόμαστε εκτός από ασκήσεις, τις έννοιες μας, τα προβλήματα μας, τις ανασφάλειες μας, αυτοσαρκαζώμαστε… Πολεμάμε τα κιλά μας χωρίς να χάνουμε τη διάθεση μας, γραμμώνουμε το σώμα μας, “χαϊδεύουμε” τις ατέλειες μας ακολουθώντας το πρόγραμμα του weight fight με απόλυτη εμπιστοσύνη, για το ιδανικό αποτέλεσμα….

Το weight fight λοιπόν, είναι ένας συνδυασμός αερόβιας άσκησης και πολεμικών τεχνών. Μεταξύ των άλλων που προσφέρει, ενισχύει και την υγεία του αθλητή, τη γνώση για το ποιος είναι και σ΄αυτό που επιθυμεί να γίνει, τονώνοντας το συναισθηματικό και ψυχικό του κόσμο , αφυπνίζοντας τη διάθεση για να ξανακερδίσει κανείς το χαμένο του χαμόγελο…

Παρακολουθώντας το πριν και το μετά των αθλητών μου, διαπιστώνω πως μαζί ζούμε στιγμές ευτυχίας και αυτή είναι και η ικανοποίηση μου… Αφού η εμπειρία μου, με δίδαξε πως η “ευτυχία είναι μια σκάλα που δεν μπορείς να τη σηκώσεις με τα χέρια στις τσέπες…”