Παλλάδος Αθηνάς 44, Παλλήνη
Τηλ.: 210 6034 203


Ωράριο Γυμναστηρίου:
Καθημερινά
Δευτέρα -Παρασκευή: 11:00 - 21:00

Προγράμματα

Weight FightTM
Δευτέρα : 10:00 - 11:00 & 18.00 - 21.00
Τετάρτη : 10:00 - 11:00 & 18.00 - 21.00
Παρασκευή : 10.00 - 11:00 & 18.00 - 21.00

Αίθουσα με βάρη
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00 - 21.00

TRX
Τρίτη: 20:00 - 21:00
Πέμπτη: 20:00 - 21:00

Pilates
Δευτέρα: 17:00-18:00
Τρίτη: 11:00-12:00 & 16:00-17:00
Τετάρτη: 17:00-18:00
Πέμπτη: 11:00-12:00 & 16:00-17:00
Παρασκευή: 11:00-12:00 & 17:00-18:00

Ορθοσωμία
Δευτέρα: 13:30 -14:30
Τετάρτη: 13:30 -14:30
Παρασκευή: 13:30 -14:30

Kick Boxing
Τρίτη: 18:00-19:00
Πέμπτη: 18:00-19:00
Οι Ανθρωποι του Weight FightTM
Τόμης Οικονόμου

Διευθυντής της σχολής Weight Fight™

Απόφοιτος του Α’ Λυκείου Χαλανδρίου, του Τ.Ε.Φ.Α.Α Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης, μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α στο αντικείμενο του personal training aerobics instructor.
Εξειδίκευση στις αθλ. κακώσεις
Αθλητική διατροφή
καθώς κ στα pilates, crosstraining, orthosomia indoor fuctional activities.
Εμπειρία στην ατομική προπόνηση αθλητών ομαδικών αθλημάτων και ανεύρεση – αξιοποίηση ταλέντων σε διάφορα αθλήματα όπως το basket waterpolo, ενόργανη γυμναστική, χάντμπολ κλπ.
Δούλεψα σε πολλά γυμναστήρια τόσο στην Αττική όσο και στη Β. Ελλάδα αλλά και για ένα μικρό διάστημα στις ΗΠΑ.
Φιλοδοξώντας να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην σχολή του Weight Fight™, περιμένω όλους τους αθλητές να συνεχίσουν με προσήλωση τους στόχους τους, αλλά και νέους αθλούμενους, για να τους μυήσουν στον χώρο της φυσικής άσκησης κ ευεξίας

Νίκος Φιλιππόπουλος

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity
Σύμβουλος Ευεξίας και Διατροφής

Ο Νίκος Φιλιππόπουλος είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κι έχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) στο ΚΕΑΔΔ.

Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Τζάννειο Νοσοκομείο Πειραιά καθώς και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου εκπαιδεύτηκε στις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα υγιεινής διατροφής, αντιμετώπισης παχυσαρκίας και άλλων παθολογικών καταστάσεων, στη διατροφή αθλητών, εγκύων και θηλασμού, παιδιών αλλά και στη διατροφική διαχείριση ατόμων με διατροφικές διαταραχές. Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος-διατροφολόγος σε ιατρεία παχυσαρκίας ,ινστιτούτα αισθητικής-ομορφιάς, εταιρείες τροφίμων, καθώς και σε μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας.

Από το 2013 είναι ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στο Παλαιό Φάληρο και συνεργάτης Διαιτολόγος του Μόνιμου Συμβουλευτικού Κέντρου Παχυσαρκίας και Διατροφικής Αγωγής στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος( ΕΔΔΕ) και υπήρξε την τριετία 2015-2018 εκλεγμένο μέλος του διοικητικού της ΕΔΔΕ στην Περιφέρεια Αττικής. Πραγματοποιεί ομιλίες σε σχολεία, ευπαθείς ομάδες και αθλητικούς συλλόγους με θεματικό περιεχόμενο Διατροφή, Υγεία, Αθλητισμός. Έχει υπάρξει οργανωτική κι επιστημονική επιτροπή σε αρκετά συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν τη διατροφή, την υγεία, τον αθλητισμό και την παχυσαρκία.

Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής στην ενημέρωση των πολιτών στα πλαίσια του Διαβητικού Χωριού, της Παγκόσμιας Ημέρας της Διατροφής καθώς και στο Breakfast Festival. Έχει πάρει μέρος σε ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο

Στέλιος Βουδούρης

Δερματολόγος

Ο κος Βουδούρης είναι Ιατρός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος με ιατρείο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Ο γιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία και μεταξύ άλλων έχει στελεχώσει την Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική “Sant’ Orsola” της Μπολόνια, έχει ειδικευτεί και εκπονήσει την Διδακτορική του Διατριβή του στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, έχει ολοκληρώνει την ειδίκευσή του στην Δερματολογία και Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και έχει εκπαιδευτεί με υποτροφία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική Anschutz του Denver στις ΗΠΑ.

 
Στο ενεργητικό του αριθμεί πλήθος δημοσιεύσεων, κυρίως σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή σε ιατρικά επιστημονικά πρωτόκολλα, ενώ έχει μεταφράσει πληθώρα επιστημονικών άρθρων από την αγγλική και ιταλική γλώσσα στην ελληνική και αντίστροφα.
 
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοχειρουργικής, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας, του Gruppo Italiano di Tricologia (GITRI) και της Società Italiana Dermatiti Allergiche da Contatto e Professionali (SIDAPA), ενώ συμμετέχει ενεργά ως συνεργάτης στο Ογκολογικό Στοματολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 website:    www.dermedica.gr/

Μυρογιάννης Πρίφτης

Ορθοπαιδικός χειρούργος

Ο Μυρογιάννης Πρίφτης είναι ο γιατρός της Χριστίνας και προσωπικός της μέντορας. Είναι ο χειρούργος που ασχολήθηκε με το τραύμα της και της επέτρεψε να ξανακινηθεί. Αποτέλεσε έμπνευση για την ίδια και συνεχίζει ως ορθοπαιδικός σύμβουλος της ίδιας και όλων των μαθητών της. Μέσω της συνεργασίας τους, την συμβουλέυει για της ειδικές περιπτώσεις αθλητών με ορθοπαιδικά προβλήματα, αλλά και στην κατάρτιση του ασκησιολογίου που η ίδια διδάσκει στο κάθε μαθητή της χωριστά. Οι συμβουλές του είναι καίριες στην ενδυνάμωση των αθλητών.

Βασιλική Καρούνου

Παθολόγος με εξειδίκευση στον διαβήτη

Η Βασιλική είναι ειδική παθολόγος με εξειδίκευση στον διαβήτη και στα μεταβολικά σύνδρομα. Εξετάζει όλους μας τους αθλητές και δίνει τις συμβουλές της για τον αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης των αναγκών του Weight FightTM αθλητή. Αποτελεί μέλος της ελληνικής εταιρείας παχυσαρκίας.

Δημήτρης Μπακιρτζής

Ειδικός Ορθοπαιδικός Αθλητικής Ιατρικής

Η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη για τα μαχητικά αθλήματα τον κέρδισε και αυτή την στιγμή είναι επίσημος ιατρός για την ιατρική κάλυψη και την εποπτεία των εθνικών ομάδων της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Kickboxing, της Ελληνικής Oμοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων ως Ειδ. Ορθοπαιδικός Χειρούργος – Ιατρός Αθλητικής Ιατρικής. Συνεργάζεται με παγκόσμιες ομοσπονδίες kick boxing και πυγμαχίας και ταξιδεύει στο εξωτερικό για την ιατρική κάλυψη παγκόσμιων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και επαγγελματικών αγώνων.
Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του οργανισμού Actionmed γιατροί εν δράσει με μεγάλο επιστημονικό έργο στην μελέτη της αθλητικής ιατρικής και την διοργάνωση σεμιναρίων αθλητικής ιατρικής , πρώτων βοηθειών, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ιατρική κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων με 60 συνεργάτες ιατρούς σε όλη την Ελλάδα.

Χαράλαμπος Καπατσώλος

Καρδιολόγος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην αρχαιά Ολυμπία.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Ιάσιου “GR. T. POPA”, με υποτροφία του Υπουργείου Παιδείας και πτυχίο με άριστα.

Στρατιωτική θητεία : Ιατρός Μονάδος, Ιατρός εκπαιδευτικού κέντρου, Εκπαίδευση  στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του 401 ΓΣΝΑ.

-(2007)    Γ.Ν Κρεστενών : Τμήματα παθολογίας – Χειρουργικής και στη συνέχεια σε περιφερειακά Ιατρεία.
-(2008)    Γ.Ν. Άρτας : στην Παθολογική Κλινική.
-(2010)    Γ.Ν. Άρτας : στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
-(2011- 2015)  Ειδικότητα  Καρδιολογίας:

 • Γ.Ν .Αμαλία Φλέμιγκ : Κλινική Καρδιολογία, Μονάδα Εμφραγμάτων, Δοκιμασία Κόπωσης και ανάλυση των holter ρυθμού και πίεσης. Τοποθέτηση και έλεγχο βηματοδοτών.
 • Γ.Ν. Σισμανόγλειο : Αιμοδυναμικό Τμήμα, Εργαστήριο ηλεκτροφυσιολογίας και υπερηχογράφημα.
 • Γ.Ν. Ευαγγελισμός : Πυρηνική Ιατρική.
 • Γ.Ν Παίδων Αγλαϊα Κυριακού : Παιδοκαρδιολογία.

Από τις αρχές του 2016 παρακολουθεί  καρδιολογικούς  ασθενείς  σε ιδιωτικό Ιατρείο στο Κορωπί.
Επικοινωνία: http://hkcardio.gr/

Τζιώγος Κωνσταντίνος

Αγγειοχειρουργός

Διευθυντής αγγειοχειρουργικής κλινικής Iατρικού Kέντρου Αθηνών,κλινική Παλαιού Φαλήρου,συνεργάτης του Λευκού Σταυρού της Αθήνας, συνεργάτης του θεραπευτηρίου Υγεία.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Ρώμης-διδάκτωρ του πανεπιστημίου της  Ρώμης, απόκτηση ειδικότητας του αγγειοχειρουργού στο ΠΓΝ ΚΑΤ , καθηγητής στη σχολή νοσοκόμων του ΠΓΝ ΚΑΤ.

-Κλασική και ενδαγγειακή χειρουργική αντιμετώπιση των αρτηριακών παθήσεων σύγχρονη αντιμετώπιση με το ανώδυνο laser της φλεβικής ανεπάρκειας-κιρσών,καινοτόμος θεραπεία των αντιαισθητικών ευρυαγγειών με την μέθοδο της θερμοπυξίας.
-Μέλος εταιρειών & συντακτικής επιτροπής περιοδικών:
Αγγειοχειρουργικής-αγγειολογικής-φλεβολογικής-αγγειακού τραύματος

Επαγγελματική προϋπηρεσία:

 • Συνεργάτης της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου του Lido di Ostia της Ρώμης
 • Αγροτικός ιατρός στο κέντρο υγείας της Τήνου την περίοδο 1991-1992
 • Ειδικευόμενος ιατρός στην γενική χειρουργική 3 χρόνια
 • Αγγειοχειρουργική 4 χρόνια κλινική του ΠΓΝ ΚΑΤ έως 2000
 • Επιστημονικός συνεργάτης της αγγειοχειρουργικής κλινικής ΠΓΝ-ΚΑΤ εως το 2002
 • Από το 2002 συνεργάτης του ιατρικού κέντρου Αθηνών,κλινικής Φαλήρου
 • Από τον 9ο του 2003 μέχρι σήμερα διευθυντής, επιστημονικός υπεύθυνος αγγειοχειρουργικής κλινικής του ιατρικού κέντρου Αθηνών κλινική Φαλήρου
 • Συνεργάτης του ομίλου του Iατρικού Kέντρου Αθηνών
 • Συνεργάτης του θεραπευτηρίου Yγεία


Συγγραφικό έργο:
Ανακοινώσεις και άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά

Επικοινωνία: http://www.flevitida.gr/

Μιχάλης Μινωτάκης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Ο Μιχάλης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής της Σχολής Ικάρων. Ανήσυχο πνεύμα, στοχεύει πάντα ψηλά, οπότε αυτόν τον καιρό διαβάζει για το μεταπτυχιακό του στο τμήμα Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας της Ιατρικής σχολής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι και Διευθυντής και Καθηγητής της σχολής προπονητών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing(Π.Ο.Κ).

Στην σχολή Weight FightTM είναι ο πρώην διευθυντής και υπεύθυνος για την άρση βαρών, την μυική ενδυνάμωση και την αθλητική διατροφή των αθλητών μας και νυν συνεργάτης.

Δημήτρης Κακούρος

Διατροφολόγος

Ο Δημήτρης Κακούρος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας.
Εργάζεται στο ιδιωτικό γραφείο “Πρότυπο Κέντρο Ευεξίας” της Φωτεινού Εμμανουέλας και είναι υπεύθυνος για τη διατροφική υποστήριξη των αθλητών της σχολής του Weight Fight.
Στο πρόσφατο παρελθόν έχει εργαστεί σε ιδιωτικό ΙΕΚ της Αθήνας ως διδάσκων σε σπουδαστές διαφόρων τμημάτων, όπως: μαγειρικής και εφαρμογές διαιτητικής. Επίσης κατά τη διάρκεια των σπουδών του πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική του άσκηση στο ΓΝΑ Λαϊκό Νοσοκομείο, Αθηνών αποκτώντας γνώσεις και εμπειρίες πάνω στη διατροφική υποστήριξη ασθενών με παθολογικές καταστάσεις.
Έχει συμμετάσχει σε αρκετά πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες πάνω στην επιστήμη της διατροφής και την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.